01/01/2021

De reservatie is pas definitief na ontvangst van het voorschot van 250,00 € en na ontvangst van de ondertekende offerte.
Geldigheid van de offerte is 7 dagen.

Bij eventuele annulering, worden de voorschotten onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.
Indien plaatsing op openbare weg dient vooraf goedkeuring stad of gemeente worden voorgelegd. Een standplaats van minimum 10m op 4,50m alsook 2 stopcontacten van 16A/230V zijn vereist.

Artikelen worden niet ingepakt en moeten ter plaatse worden genuttigd.
Indien de weersomstandigheden ,winterperiode, of onvoorziene technische problemen niet toelaten om de locatie te bereiken , kan Dimli cv op geen enkele wijze in gebreke worden gesteld.

Gezien de bijzondere voorwaarden zijn onze facturen steeds in contanten betaalbaar direct na het evenement.

Verplaatsingsvergoeding:
Eerste 20km (vertrekkende van maatschappelijke zetel) zijn GRATIS. Verder zal er een kost van 0.90€ per km worden aangerekend.

Dimli Hamburger

Dimli Foods op uw feestje of evenement?
Keuze genoeg...

Lekkere Belgische frietjes uiteraard. En een groot gamma aan snacks. Bekijk ons volledige aanbod. Het hoeven niet altijd de klassiekers te zijn. Wij serveren ook gefileerde bakharing op boerenbrood, kippenboutjes, karakollen, … Houdt u niet van een hamburger, braadworst, curryworst, …? Geen probleem. Proef onze heerlijke kippenburger of visburger, geserveerd op een vers broodje met sla, tomaat en tartaar of een andere saus uit ons uitgebreid gamma sauzen. Heeft u het liever wat pittig? Wij durven beweren dat wij de lekkerste Samuraisaus hebben.