• Dimli Bedrijfsfeesten

    Bedrijfsfeesten

Geen feestje in de familie, maar u wilt uw werknemers eens een keer trakteren? Onze ervaring leert ons dat u hier perfect mee scoort. Niets is beter voor de motivatie en het komt de sfeer op de werkvloer alleen maar ten goede.
Zo stonden we al bij een bekend bouwbedrijf in de buurt, in een enorme fabriekshal iets verder, bij een bedrijf in de Antwerpse haven, bij een handelaar in aanhangwagens, ... Jaarlijks staan we ook bij een afdeling van Lions Club, waar wij ook onze bijdrage voor het goede doel leveren.

Dimli Hamburger

Dimli Foods op uw feestje of evenement?
Keuze genoeg...

Lekkere Belgische frietjes uiteraard. En een groot gamma aan snacks. Bekijk ons volledige aanbod. Het hoeven niet altijd de klassiekers te zijn. Wij serveren ook gefileerde bakharing op boerenbrood, kippenboutjes, karakollen, … Houdt u niet van een hamburger, braadworst, curryworst, …? Geen probleem. Proef onze heerlijke kippenburger of visburger, geserveerd op een vers broodje met sla, tomaat en tartaar of een andere saus uit ons uitgebreid gamma sauzen. Heeft u het liever wat pittig? Wij durven beweren dat wij de lekkerste Samuraisaus hebben.