• Dimli Privéfeesten

    Privéfeesten

Zoek het niet te ver …  Zoek óns niet te ver …

Met onze multifunctionele marktwagen komen we tot bij u.
Een communiefeest, lentefeest, huwelijksfeest … Doe uw mooie kleren aan en ga samen met het feestvarken en de gasten aan tafel. Geniet zonder zorgen. Geen gezeul met boodschappen, geen uren aan de kookpotten, maar vooral … geen stress .
En u hoeft zich geen zorgen te maken over ‘kieskeurige eters’. Er is in ons assortiment altijd wel iets voor iedereen. Onze populairste snacks op privé feestjes zijn curryworst, curryworst speciaal, saté, bitterballen en chickies. Maar ù kiest zelf uit ons ruime assortiment. Hebt u liever kaaskroketten? Geen probleem, we brengen ze mee! 

Hebt u na de maaltijd zin in een lekkere kop koffie? Ook daar kunnen we voor zorgen. U krijgt er zelfs suiker en melk, en wie weet wel een koekje bij.
Het aanbod en de prijs worden op voorhand afgesproken, geen onverwachte supplementen, alles eerlijk en transparant.

Optioneel:
Indien u dit wenst, zorgen wij voor drank. U hebt de keuze uit:

  • Frisdranken en bier
  • Cava
  • Witte, rode en roséwijn.

U betaalt per aangezette fles. U blijft niet achter met overschot en u hoeft er niet mee te sleuren. Is uw frigo te klein? Geen probleem. Onze klanten kunnen aan een schappelijke prijs gebruik maken van onze grote koelcel op wielen! U kunt er ook eventueel uw hapjes en dessert in bewaren.

TIP! Onze klanten combineren vaak onze frituurwagen met een ijskarretje achteraf.

Dimli Hamburger

Dimli Foods op uw feestje of evenement?
Keuze genoeg...

Lekkere Belgische frietjes uiteraard. En een groot gamma aan snacks. Bekijk ons volledige aanbod. Het hoeven niet altijd de klassiekers te zijn. Wij serveren ook gefileerde bakharing op boerenbrood, kippenboutjes, karakollen, … Houdt u niet van een hamburger, braadworst, curryworst, …? Geen probleem. Proef onze heerlijke kippenburger of visburger, geserveerd op een vers broodje met sla, tomaat en tartaar of een andere saus uit ons uitgebreid gamma sauzen. Heeft u het liever wat pittig? Wij durven beweren dat wij de lekkerste Samuraisaus hebben.